Ние сме BEoutdoor.

Висококачествени хамаци и аксесоари за хамаци

BEoutdoor.

Преди време, съвсем случайно започнахме да работим с  хамаците на немския производител LA SIESTA. Малко на шега. Но изключително бързо се запалихме по идеята да накараме хората да „хамакуват“. Веднага станахме привърженици на този супер приятен начин за релакс, който не е особено популярен по нашите географски ширини (ако трябва да се сравняваме, например, с южноамериканците). Там това е начин на живот. Решихме, че можем да пренесем късче от тази култура и у нас.

Причината е, че няма по-приятно усещане от това да легнете в хамак за кратка дрямка. Няма по-подходящо място – на открито, под шарената сянка. Бихме искали и вие да изпитате това усещане и точно някъде там се крие и мотивацията ни да подхващаме работата си с ентусиазъм всеки божи ден. Дори разработихме собствена серия хамаци, толкова се запалихме. Целта беше да направим хамаците достъпни за всеки.

Нашата мисия

По-ясно не бихме могли да го формулираме. Целта ни е във всеки двор, във всяка градина, във всяка вила, във всяка детска стая, до всяка палатка (и във всяка раница)… хм, сещате се… накратко между всяка двойка дървета да опънем по един хамак. А, пропуснахме.. и във всеки един момент да бъдете на открито! Как? Ами с помощта на изброените по-долу, да се надяваме.

Нашият екип 

Красимир Геров

Красимир Геров
Собственик и управител

Млад съм по дух, неуморен и в главата ми непрекъснато се въртят нови идеи, затова реших да създам сайт за хамаци, както и собствена серия хамаци SLOTH

За нас 3

Николай Николов
Консултант

Консултирам клиентите като подхождам индивидуално към всеки. Винаги се опитвам да препоръчам най-подходящия продукт, според потребностите на клиента.Насреща съм!

Руслана Боева

Руслана Боева
Дигитален маркетинг

Грижа се за онлайн присъствието на BEoutdoor, следя потребителското поведение и се опитвам постоянно да оптимизирам услугата (а и продуктите), която предлагаме

Нашата серия хамаци